Welkom bij 

De Ouwe Stee 

Welkom op onze site

Kijk rustig rond, en laat je verrassen!

De Ouwe Stee, een super leuk en gezellig klein winkeltje met een groot assortiment Oudhollands snoep en  heerlijke theesoorten van Thee aan Zee.

De Ouwe Stee, waarschijnlijk het kleinste winkeltje van Ameland. Vol charme, warmte en lekkere dingen. 
Daar waar u uw kinderen kunt laten zien hoe de winkeltjes van vroeger er uit zagen, en te laten ervaren hoe het toen ging. Hoe leuk is dat om dit te laten zien, Papieren puntzakjes waar de gekozen snoepjes afgewogen worden op een oude weegschaal! 

Ongeveer 80 soorten Oudhollands snoep, die oogjes doen twinkelen. Heerlijke soorten thee onderverdeeld in groepen: Groene thee, witte thee, zwarte thee, kruiden thee, en vruchtenthee. Een bezoekje is het zeker waard!  

U kunt ons vinden, aan de rand van het prachtige historische en ook hippe dorpje Ballum op Ameland.  Een dorpje met leuke originele winkels en fijne terrassen bij diverse horeca. Wij zitten niet in het centrum, maar wel heel dichtbij. 
Bij de Spar ziet u bij kruispunt het naambordje Nesserweg, als u die in rijd, en aan het eind van deze Nesserweg, ziet u een prachtige monumentale boerderij, waar het winkeltje “DE Ouwe Stee” in gevestigd is. In dit winkeltje vindt u wel 70 soorten thee en ook groot assortiment met Oudhollands snoep. 
Ook kunt u per fiets vanaf de verbindingsweg, bij de bushalte oversteken (bij bordje Nobel) Om het u gemakkelijke te maken zijn hier de coördinaten: 53.4458728, 5.6901017. Als u die intoetst in google maps, heeft u een idee waar wij gevestigd zijn.  

Thee aan zee is ons merk voor een uitgebreid assortiment thee.
We hebben rond de 75 soorten in huis. Voor de thee liefhebber een ware snoepwinkel. Maar ook voor de niet theeliefhebber is een bezoekje aan onze winkeltje “De Ouwe Stee” echt wat waard. Het winkeltje is in een eeuwenoude monumentale boerderij gevestigd, met niet alleen een groot assortiment thee maar ook een groot assortiment Oudhollands snoep. 

Gewoon voor jezelf of een leuk thee of snoep cadeautje voor het thuisfront, die bv de planten hebben verzorgd, of op de poezen hebben gepast. Ook is het mogelijk om te verzenden.
Kijk lekker rustig rond rond op onze site. En kom dan snel een bezoekje brengen in “De Ouwe Stee”!   

Wij zijn geboren en getogen Amelanders, die het geluk hebben om op dit prachtig stukje wereld te mogen wonen, leven en werken.
Mijn motto: Altijd proberen je dromen waar te maken. Beter spijt van iets dat je geprobeerd hebt, dan spijt van iets wat je wel wilde, maar niet gedaan hebt. 

Ageeth Kooiker

Wat een verrassing… een prachtig winkeltje in tijden van weleer! Niet verwacht dit op onze vakantie tegen te komen!
Heerlijke soorten thee meegenomen. Leuk om kado te geven, voor het thuisfront. Ook een prachtig theeboeket meegenomen voor mijn buurvrouw, die voor mijn plantjes heeft gezorgd.
Ook een enorme Oudhollands snoep assortiment, smullen!

Informatie

De Ouwe Stee en Thee aan Zee

Contact:

Nesserweg 1
9162 ES Ballum Ameland
06-11426365

Openingstijden:

Volgen nog.
evt Belllen mag 06-11426365 

Route:

U vindt ons in het dorpje Ballum, Bij de spar rijd u de Nesserweg 1. Op het eind van de straat ziet u een oude boerderij, waar De Ouwe Stee gevestigd is. In “googlemaps” kunt u ook het adres in toetsen en op “route” klikken. 

Thee aan Zee

t.z.t kunt u bij ons een heerlijk kopje thee komen proeven. 

In "De Ouwe Stee"

Proef de sfeer van vroeger in ons winkeltje. Waar nog tijd is voor een praatje. 

In "De Ouwe Stee"

Oudhollands Soep en vele soorten losse thee. 

In de Ouwe Stee, het kleinste winkeltje van Ameland. Vol charme, warmte en lekkere dingen. 
Daar waar u uw kinderen kunt laten zien hoe de winkeltjes van vroeger er uit zagen. 
Waar ze snoepjes kunnen kiezen

Weet u het nog: 

Dubbeltjes en centen