De lekkerste soorten van

De ouwe stee en

Thee aan Zee 

Over Ons

Tja.., creatief, ondernemend, gewoon ervoor gaan en leef je leven zoals jij het wilt!

Ons bedrijf heeft verschillende takken, verhuur van vakantiehuis Chill op Ameland, Verhuur van een cateringbedrijf, en nu na een jaar van voorbereiding een leuk, kleinschalig winkeltje met een grootse inhoud. 
De opening was in Maart/April gepland, tja precies in de tijd dat de corona uitbrak.  Twijfel wat moeten we nu…, Alles bijna klaar, alleen nog voorraad bestellen. Maar een financiële onzekere tijd.
Gesteund door onze omgeving, vrienden en familie, hebben we ervoor gekozen om door te zetten.
Immers…, Ameland zonder toeristen daar konden we geen voorstelling van maken. De weken van onwerkelijke stilte, had ook een mooie kant. De natuur die je zoveel beter hoort en beleefd. Tijd voor vrienden en familie en de sociale contacten. 
Overal werden de tuintjes opgeknapt, geverfd. Maar laten we wel wezen, we kunnen niet zonder toeristen. Dus kom binnenkort een bezoekje brengen, uiteraard in acht neming van de maatregelingen. Wees welkom 🙂

Een echte eilander in hart en nieren.., ja dat wel.
Moeder van 5 mooie kinderen, waarvan 1 sterretje. Ondernemend en creatief, soms beetje gek, maar altijd mijn eigen koers varend. Soms loop ik vast op een zandbank, maar ik weet, het wordt ook weer vloed. 
En zolang mijn “bootje” blijft varen, ga ik lekker door met wat ik leuk vind. 

Ageeth Kooiker